Vinnare på nytt svenskt rekord

Bergsåker 21/3-2020
Wilda Fille fortsätter att imponera i montéloppen. Att ta sig igenom större delen av loppet gåendes ute i spåren när första varvet går på en 1.22 tid var inget som hindrade Wilda Fille, med Emilia Leo i sadeln, från att ta sin fjärde raka seger. In i slutsvängen hade han endast en häst kvar att gå förbi och när den ledande hästen galopperade i slutkurvan kunde Wilda Fille enkelt ta hem segern. Tiden blev det nya svenska rekordet 1.23,9a/1640m. Ägare och uppfödare är är Wilda HB, sköter gör Linnea Holappa. Segern var värd 60.000kr.
I samma lopp startade Lex Peidei som kom i mål som oplacerad efter en galopp.

Med till start var även Järvsö Kristian som gjorde ett bra lopp i dagens tredje lopp. Med Emil Eriksson i sulkyn tog han en fin tredjeplats.
Guli Major startade i V75-4 där han blev utan placering.
Prins C.K. och B.W.Jokern var båda ut i ett kvallopp där Prins C.K. blev godkänd på tiden 28,3. För B.W.Jokern blev det galopp.

Matilda Persson