Personal


Kim Boström 
född 1983.
Min bakgrund: Har hållit på med hästar hos farmor och farfar sen jag var liten. Gått på Naturbruksgymnasiet i Värmland i tre år med inriktning på trav.
Började hos Jan-Olov år 2002 efter att ha jobbat två somrar på Hudik Stallion (JOP). Den 1 september 2002 blev jag anställd av Jan-Olov här på Hammering.

 


Hanna Edvinsson född 1989.
Min bakgrund: Jag har gått travgymnasiet här i Hudiksvall. Har haft egna hästar sen jag var liten och och jag har jobbat helger hos Bollnästränaren Jan Schön i 6 år.
Började hos Jan-Olov i augusti 2008 då jag haft min praktik här genom skolan och har även jobbat extra på helger och lov.

 


Helga Einarsson
Mer info kommer!

 


Lisa Gjers
Mer info kommer!

 

alfhenning2
Alf Henning född 1953.
Min bakgrund: Har jobbat hos Olle Sörell, Lennart Dahlberg och Jan Sundell. Gick sedan hovslagarskolan i Skara och har haft eget i 13 år för att sedan jobba hos Per-Åke Holmsten en tid.
Började hos Jan-Olov den 1 oktober 2003 och som för de flesta hos Jan-Olov är det intresset för kallblod som lockar. Speciellt roligt är det att få följa unghästarna från grunden.

 

160331linnea
Linnea Holappa född 1987
Min bakgrund: Har jobbat extra på helger och lov hos en travtränare hemma i Dalarna. Jag har hållit på med hästar och haft egen sedan jag var 10 år. Jag gick jordbrukslinjen på Nytorps Naturbruksgymnasium och därefter jobbat med jordbruk.
Började hos Jan-Olov i början av november 2008 då det blev en plats ledig.

 

150128maijaklaar2
Maija Klaar född 1990.
Min bakgrund: Har gått lärlingslinjen med inriktning trav men gick bara 1 år innan jag började jobba hos Stig Röste. Jobbade där i fyra år och var sedan en kort period hos Stig H Johansson på Stora Alby.
Började hos Jan-Olov heltid i november 2014 men hade innan det jobbat mycket extra under helger och alla semestrar.

 

wiktorkylinblom
Wiktor Kylin-Blom
Mer info kommer!

 


Emelie Mood född 1991
Min bakgrund Uppvuxen med travhästar. Har kört mycket ponnytrav och har några egna travhästar hemma. Gick lärlingsprogrammet i Hudiksvall med inriktning trav.
Började hos Jan-Olov uppe på gården augusti 2013. Jobbade tidigare hos Jan-Olov nere på banan, december 2010 till oktober 2012.

 

Linnea Stålberg född 1992
Min bakgrund Gick på Naturbruksgymnasiet Nytorp, inriktning travsport. Hade då praktik hos Thomas Lönn i Rengsjö och Jori Turja i Italien. Efter studenten jobbade jag hos Thomas, cirka två år senare gick flyttlasset till Hudiksvall och jag avverkade cirka två år hos Linda S Hedström. Därefter började jag hos Janne i stallet på Hammering, där jag även är idag.
Började hos Jan-Olov i Juni 2015.