Dubbelseger på Hagmyren


Hagmyren 1/9
I ett treåringslopp på Hagmyren idag var Järvsö Johanna helt överlägsen i sin fjärde start i livet. Jan-Olov styrde fram till spets och därifrån hade de läget under kontroll hela vägen runt. Segern togs med hela 9 längder på tiden 32,8/2160m. Detta var Järvsö Johannas första seger. Solbågen Förvaltnings AB är ägare och Linda Wretman skötare.

När det var dags för Demex att starta hade banan hunnit bli något tyngre efter allt regn som kommit. Från 20m tillägg i ett lopp över 2640m kom Demex iväg bra och fick dra det tyngre lasset från ledande position i större delen utav loppet. Demex visade styrka och segern togs på ett enkelt vis med 6 längder på 28,7/2660m. Jan-olov var det som körde. Ägare är Stall Storskogen och skötare är Linnea Holappa.

Matilda Persson
foto: Arkivbild på Demex