Duktiga treåringar på Bollnästravet

Bollnäs 30/8
Treåriga Järvsö Majlis var en fin debutvinnare på Bollnäs tidigare ikväll. Efter ett lopp andra utvändigt avancerades Järvsö Majlis fram till ledande position på bortre långsidan. Därifrån kunde hon enkelt öppna upp luckan till bakomvarande hästar. Segern togs med många längder på tiden 30,2/1640m. Jan-Olov som styrde till segern är också ägare och uppfödare. Skötare är Linda Wretman. Segern var värd 25.000kr.

Guli Atom ville inte vara sämre än sin jämnåriga stallkamrat. Från andra volten i starten tog det första varvet för Guli Atom/Rikard N Skoglund att ta sig ikapp fältet. Därifrån var vägen fram till ledande position enkel då de två framförvarande hästarna galopperade. In på upploppet blev Guli Atom rejält utmanad av stallkamraten Månodin A.M/Ulf Ohlsson. Men Guli Atom var starkast och segern togs med 1,5 längd på tiden 29,8/2160m. Easy KB är ägare och sköter gör Amanda Röste.
Månodin A.M slutade på en tredjeplats och fjärdeplatsen tog Juni Jo/Jan-Olov.

Matilda Persson