Ny seger för Wilda Fille


Emilia Leo
och Wilda Fille kommer bra överens. Totalt har de nu gjort sju starter tillsammans och än så länge är de fortsatt obesegrade. Dagens seger togs på Romme över distansen 2180m. Dubbla tillägg stoppar inte Wilda Fille som avslutade starkt och helt ohotat över upploppet. Segern togs på flera längder och tiden blev 1.27,2/2180m. Ägare och uppfödare är Wilda HB. Sköter gör Linnea Holappa.

En nybliven talang på travbanan är treåriga Järvsö Elling som på sina två starter i livet ännu är obesegrad. Denna gång mötte han stallkamraten Busungen som med Rikard N Skoglund i sulkyn låg i spets första varvet och utmanade Järvsö Elling in i det sista. Snabbast över mål denna gång var dock Järvsö Elling med Jan-Olov i vagnen och Busungen fick nöja sig med en fin andraplats. Segertiden blev 1.31,0/1680m. Äger gör Easy KB och sköter gör Jenny Pettersson.

Matilda Persson