Trippelseger på Gävletravet!


Det blev en minst sagt bra kväll på Gävletravet. Fördelade i tre av kvällens lopp selades nio hästar från stallet ut. Resultatet blev tre segrar där alla kördes av Jan-Olov. Även en andraplats, en fjärde, två femte och en sjätteplats togs. 

Dagens första vinnare kom i lopp 3 där fyraårige Diasel Adrian tog sin första seger efter att Jan-Olov hittat en lucka 800 kvar. Diasel Adrian avslutade starkt och vann med en halv längd på tiden 1.33,9/2160m. Sköter gör Linnea Holappa och äger gör Stall Kennys Andelshästar 58.

I lopp 5 startade fem hästar från stallet. Järvsö Fux och Wild Blomma stred mot varandra över upploppet men det blev Järvsö Fux som tillslut fick se sig som vinnare. Detta blev hans femte seger på totalt tio starter. Järvsö Bukefalos kom i mål som fyra och Zulu Lynet tog femtepriset. Segertid 28,3a/1640 och 30.000 kronor till Stall Torema. Jenny Pettersson är skötare.

I lopp 8 var Bellfaks tillbaka som vinnare. Loppet var ett försök till Dubbelcupen med fina 50.000kr till vinnaren. Segern togs i överlägsen stil där Jan-Olov och Bellfaks var i mål hela fem längder före resten av fältet. Segertiden blev 25,2/2140m. Ägare är STALL KAJ HB. Jenny Pettersson är skötare.