Tre stallsegrar på Hagmyren

Hagmyren 2 augusti
Idag körde Hagmyren tre kallblodslopp under lunchtävlingarna, och samtliga kallblodslopp vanns utav stallets hästar.


Först ut var Lille Fröken Stöen som från ledande position genom loppet kunde ta hem segern med minsta marginal. Det var flera som stred om segern över upploppet men Lille Fröken Stöen lyckades hålla undan och tog hem segern med en noslängd på tiden 1.27,0/1640 m.

Ägare är Stall Kutterspån HB och sköter gör Linda Wretman.


Järvsökalla gjorde idag sin livs andra start och resultatet blev också andra raka segern. Segern kunde tas med 4 längder på nya rekordet 1.30,7/1660 m. Ägare är Easy KB och sköter gör Jenny Pettersson.

Jenny Petterson är även skötare på dagens tredje vinnare. Treåriga Envis har inlett karriären med två segrar på fyra starter. Idag kunde han räkna in ytterligare en seger efter att han enkelt tog hand om ledningen och sedan kunde gå undan till seger. Segermarginalen skrevs till hela 7 längder och tiden blev 1.29,5g/2660 meter. Global Glide AB & Menhammar Stuteri AB är ägare.
Körde till samtliga segrar gjorde Mats E Djuse.