Dubbelseger på Romme


Två hästar följde med till dagens lunchtrav på Rommes travbana och resultatet blev en fin dubbelseger. 

Fyraåriga Kevin Frej fick gå med i fältet fram tills 1200m kvar då Ulf Ohlsson avancerade ut i tredjespår. Därefter visade Kevin Frej upp en rejäl styrka då han krigade ute i spåren hela sista varvet. In på upploppet tog han ner konkurrenterna och kunde därmed titulera sig som vinnare. Segertid 30,0a/2140 meter. Ägare och uppfödare är Monica och Lars Persson. Sköter gör Kim Boström.
Med tre segrar och en andraplats på blott fyra försök har Kevin Frej inlett sin tävlingskarriär på ett strålande vis och ny start för denna herre blir det på Romme igen nu på fredag.

I sin livs sjunde start fick treåriga B.W.Kungen se sig som vinnare. Från ett tillägg i starten kunde han på ett enkelt vis ta sig fram till utvändigt ledaren. Dessa två bjöd sedan på en spännande duell hela slutvarvet. B.W.Kungen fick övertaget över upploppet och segertiden blev 29,7/1660m.
Ägare och uppfödare är Birger Wallström. Skötare Linnea Holappa.

Matilda Persson