Fjärde raka för Järvsö Tord


Rättvik 8 juli

I ett treåringslopp på Rättvikstravet var det ikväll dags för Järvsö Tord att vinna lopp igen. Precis som vid tidigare starter så var det Jan-Olov som satt upp i vagnen och från dubbla tillägg kom de fram till utvändigt ledaren efter att 1000 meter av loppet gått. Där låg de sedan och pressade mot ledande stallkamraten Guli Atom/Rickard N Skoglund fram tills halvvarvet kvar då Järvsö Tord kunde överta spets. Ledningen fick han behålla hela vägen in i mål och segern togs med 3,5 längd före Guli Atom som höll ut bra till andraplatsen. Segertiden 1.30,5/2180m är nytt rekord för Järvsö Tord.
Järvsö Micke kom i mål som fyra i samma lopp Jörvsö Bukefalos kom trea i sitt lopp senare under kvällen.

Matilda Persson
Foto: Kjelle hästfotograf / viksjö foto