Trippelseger på Skellefteå


Kvällens tävlingar på Skellefteåtravet blev succé med tre segrar till stallet. 

Först ut var treåriga Järvsö Tord som gjorde sin andra start i livet och även denna gång blev det en enkel seger. Läcker kille! Segern togs på tiden 1.30,6/2160m. Precis som vid förra segern så var det Jan-Olov som körde. Mellby Gård AB är ägare och Jan-Olov uppfödare.

Jan-Olov styre även in fina Bellfaks till seger i lopp 6. Efter en tuff inledning ute i tredjespår så kunde de överta spets och segern kunde tas helt ohotad trots kort galopp 600 kvar. Segertid 24,8ag/2140. Ägare är stall Kaj HB. Detta var tredje årssegern för Bellfaks.

I lopp 8 – Bodbäckspålles Fyraåringsserie körde Rikard N Skoglund kvällens tredje och sista vinnare. Guli Roy fick en lugn inledning och kunde sedan dra ifrån fältet. Segern togs med en längd tillgodo på det nya rekordet 26,1/2180m. Easy KB är ägare.

till en mycket fin seger på