Stalldubbel på hemmabanan

Tio hästar från stall Jan-Olov Persson selades ut idag på Hagmyrens lunchtrav. Treåriga Järvsö Micke (e. B.W.Modde, u. Järvsö Sjura) gjorde sin livs första start i livet och det på ett mycket fint vis med tränaren själv i vagnen. Seger med två längder på tiden 1.32,5/2160m. Skötare till Järvsö Micke är Linnea Holappa. Månodin A.M debuterade även han i detta lopp, men tyvärr blev det galopp på upploppet. Fin annars, kommer igen!

Smedsbo Faksen var dagens andra vinnare. Magnus A Djuse körde till spets från start och ledningen fick de sedan behålla hela vägen in i mål. Strax efter kom Tand Kraft tillsammans med Jan-Olov. Femteplatsen tog Tand Tuff och Järvsö Pegasus slutade oplacerad. Segertiden blev 1.27,2/2140m och detta var Smedsbo Faksens fjärde seger på totalt sex starter i år. Samtliga segrar har tagits med Magnus i vagnen.

B.W.Sessa fick med sig en sjätteplacering i sitt lopp. Premade gjorde Järvsö Nord och Järvsö Olov. Varg Faks kvalade. 

Matilda Persson