Full pott på hemmaplan

Det kördes tre kallblodslopp på Hagmyren igår.
Samtliga vanns av hemmatränaren Jan-Olov Persson.

Jan-Olov Persson hade en fin dag hemma på Hagmyren igår och noterades för en snygg stalltrippel. Persson själv inledde med Demex som tog årets första seger efter att ha gjort comeback i slutet av sommaren. Segertiden blev 27,9/2160 m och Stall Storskogens femåring tjänade 20.000 kronor.
Sedan var det dags för Guli Roy som, tillsammans med Ulf Ohlsson, infriade favoritskapet och vann enkelt på nya rekordet 29,8/2160 m. Segern var värd 50.000 kronor och det är Easy KB som äger Briskeby Philip-sonen.
Trippeln fullbordades sedan då Wilda Fille vann montéloppet med Emilia Leo på ryggen. Sjuåringen var helt överlägsen och tog årets åttonde seger lekande lätt på fina 25,7/2180 m. Wilda HB äger Bork Odin-sonen som tjänade 20.000 kronor.

Ola Hallerstedt
Foto: Hanold/Foto-Mike