Dubbelseger på hemmaplan

Vid kvällens tävlingar på Hagmyren tog Jan-Olov Persson en snygg dubbel.
Med Järvsömao och Nygårds Josefin fick han segerdefilera under kvällen.

Nygårds Josefin fick äntligen ta årets första seger och svarade för en fin insats ikväll. Segerreceptet var ledning i princip från start till mål efter att Jan-Olov tagit hand om täten kort efter start. Femåringen höll ångan uppe bra hela vägen och vann enkelt på nya, prydliga rekordet 28,4/1640 m. Segern var värd 25.000 kronor och det är Easy KB som äger Järvsöfaks-dottern.
Innan det hade Persson vunnit med Järvsömao som tog tredje segern på lika många försök. Efter en fin resa i ryggar utmanade han ledaren runt slutsvägen och över upploppet gick han enkelt undan på nya rekordet 31,0/2140 m. Stall Mao Och Hans Vänner äger treåringen som tjänade 30.000 kronor.

Ola Hallerstedt
Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike