Månlykke A.M. tog enkel V75-triumf

Månlykke A.M. fortsätter att att plocka segrar.
Igår tog han andra raka när han spårade V75-4 från start till mål på Gävle.

Segermaskinen Månlykke A.M. tog igår karriärens sjätte seger i sin sjunde start och infriade enkelt V75-spelarnas förtroende. Trots att det var debut bakom startbilen tog han enkelt hand om ledningen och blev sedan rejält utmanad efter ett halvvarv. Persson kunde dock enkelt försvara sig men tempot blev högt och vid varvning stannade klockan på 26,5. Det var dock inget som bekymrade Månlykke A.M. som höll ångan uppe strålande och vann lätt på 28,0a/2140 m.

– Det är en jättefin häst som har gjort det rätt hela tiden. Jag tror att han är en stjärna i vardande, sa Jan-Olov efter loppet.

Sjösläntens Konsult & Fastighets AB äger fyraåringen som tjänade 25.000 kronor.

Ola Hallerstedt
Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike