Två segrar och en andraplats


Bollnäs 3 mars
Idag var det dags för de första treåringarna i stallet att debutera på tävlingsbanan.

B.W.Zorro (e.Ingbest u.Gullamaja) blev en vinnare direkt i debuten. Efter att ha tagit över ledningen varvet kvar till mål kunde han sedan enkelt öppna upp en lucka till övriga konkurrenter och kunde sedan vinna loppet med 5 längder. Segertiden skrevs till 1.36,2/2140 meter.

Ägare är Bw Montage AB, m fl och sköter gör Chloe Pettersson. Körde till seger gjorde Jan-Olov.
Tvåa i mål blev stallkamraten Rosens Sprätt (e. Tekno Eld) på tiden 1.36,7g/2140 meter.
Bäcklös Uriel tog sin tredje seger för året när han åter skar mållinjen först. Spets och slut blev segerkonceptet och tiden skrevs till 1.24,8/2140 meter. Körde gjorde Mats E Djuse, skötare är Marcus Lilius och ägare är Kristin Persson och Nicklas Blom.