Tre nya segrar & tränarchampion på Hagmyren


Hagmyren 24 oktober
Stallet hade ut fyra hästar till start under dagens lunchtrav och totalt blev det tre segrar till stallet. Först ut var Kavaleren som från spets i inledningen av loppet enkelt kunde gå undan till seger. Segern togs med 7 längder på nya rekordet 1.23,7/2140 meter. Ägare är Eirik Djuve, sköter gör Chloe Pettersson och körde till seger gjorde Mats E Djuse. 


Dagens andra vinnare var Eld Prinsen som tog sin andra raka seger. Denna seger togs med 5 längder på tiden 1.31,6/2140 meter trots en galopp efter vägen. Körde till seger gjorde Jan-Olov, ägare är Lennart Bäwerholm och sköter gör Maja Klar. 


Dagens sista seger togs av Pyrotek som även han tog sin andra raka seger. Segertiden skrevs till 1.28,0/2180 meter. Körde till seger gjorde Mats E Djuse, ägare är Stall Slugas och sköter gör Maja Klar. 

Trots att det är en tävlingsdag kvar på Hagmyren kunde man efter dagens tävlingar trots allt kora årets kusk & tränarchampion.

Stallet har under året tagit 23 segrar, 14 andra och 13 tredjeplatser vilket gör Jan-Olov till den segerrikaste tränaren på Hagmyren i år. Mats E Djuse blev även årets segerrikaste kusk med 31 segrar. 

Matilda Persson