Två vinnare på hemmaplan


Hagmyren 19 maj 

Det blev två segrar på hemmaplan idag.

Tekno Viking inledde tävlingsdagen på Hagmyren med en fin seger.
Tekno Viking kördes med längst bak i fältet första 500m innan han laddades fram genom tredjespår för att ta sig till ledningen. Efter att ha tagit sig fram till täten blev det enkelt för Tekno Viking att ta sin seger. Tekno Viking kom i mål sju längder före konkurrenterna på tiden 1.25,6/2140m. 

Ägare är Stall Cojack HB är ägare och sköter gör Emelie Mood. 


Treåriga Kall (e. Lome Brage u. Philippa) gjorde tävlingsdebut i ett treåringslopp och det blev seger direkt i debuten.
Kall kunde gå med som tredje utvändigt fram tills att 800m av loppet gått. Mats valde då att köra fram Kall till ledningen. Över upploppet var Kall den som var absolut snabbast och segern kunde tas med fyra längder på tiden 1.33,4/1660m. 

Mats E Djuse var det som körde till seger med både Kall och Tekno Viking.
Ägare till Kall är Stall Kall och sköter gör Frida Bodén.

Matilda Persson