Järvsö Jop segrade på Hagmyren


Hagmyren 10 maj

Under dagens lunchtävlingar på Hagmyren tog treåriga Järvsö Jop ( e.Tekno Odin u.Eik Anna) sin första seger.
Järvsö Jop kördes lugnt från start och kunde följde med långt bak i fältet första varvet innan Jan-Olov körde fram som första häst i andraspår under slutvarvet. Över upploppet var det Järvsö Jop som hade bäst fart och segern kunde därmed tas med tre längder på tiden 1.34,2/2140 meter. 

Ägare är Stall Bokuru och uppfödare är Jan-Olov. Sköter gör Frida Bodén.

Stallet fick även med sig flera fina placeringar under dagen. Blomsterprinsen blev tvåa efter galopp på tiden 1.31,8g/2140m och i samma lopp kom Lill Modde trea på tiden 1.31,9g/2140 och Hulte Sixten fyra på 1.32,8/2140m.
I dagens första lopp tog Guli Em en tredje och B.W.Ojj en fjärdeplacering och i samma lopp som Järvsö Jop vann blev Fyr Elise sjua efter galopp.  För B.W.Lasse blev det galopp som gjorde att han blev oplacerad. 

Prinsessan Stöen, Re Krutt, Norrlands guld och Modd Fendt inledde dagen med att bli godkända i sitt premielopp.