Två vinnare på Rommetravet


Romme 3 maj 

Mats E Djuse tog en snygg kuskdubbel med stallets Re Finans och Krusor på Rommetravet tidigare idag. 
Treåriga Re Finans tog sin livs första seger i torsdags, och såg redan idag till att ta sin andra raka seger. Re Finans provades ute i spåren men efter att ha blivit hängandes i tredjespår valde Mats att styra ner till rygg på ledaren. Över upploppet kom sedan ekipaget flygande ute i tredjespår igen och seger kunde då tas enkelt.
Segern togs med två längder på tiden 1.32,0/2160m. Ägare är Torkel Strand 1 AB & Guldsvarten AB. Sköter gör Linda Wretman.

Krusor öppnade snabbt bakom bilen, men strax efter att han tagit sig till ledningen hoppade Krusor och förlorade mycket mark. Han placerades sedan längst bak i fältet fram tills att det var 700m kvar av loppet och Mats E Djuse valde att testa köra framåt ute i tredjespår. Därifrån var Krusor absolut snabbast i fältet och strax innan mål fick han greppet om ledningen.
Segern togs med en längd på tiden 1.28,6ag/1640m.
Skötare är Jenny Pettersson och äger gör Michael von krusenstierna.