Ett sista farväl


Nu på lördag välkomnar vi alla som vill till gården i Hudiksvall för att vara med på en minnesceremoni med urnedsättning för Järvsöfaks och hans söner Hallsta Lotus och Faksen J:r.I oktober 2020 lämnade Järvsöfaks oss med stor sorg och kort därefter gick även hans söner Hallsta Lotus och Faksen J:r bort.

Gravstenarna är sedan en tid tillbaka på plats, och nu när det är det dags för urnorna att sättas vill vi göra det tillsammans med er. 
Järvsöfaks levde sitt liv i offentligheten och därför känns det också självklart att hans minnesceremoni ska bli i samma pampiga och offentliga anda.Så nu på lördag 31 juli kl 10:30 hålls minnesceremoni här på gården i Hammering.
Remy Nilson kommer leda ceremonin tillsammans med en lokal kör bestående av Ingela Söderlund, Ida Rissanen och Mattias Viklund som kommer stå för musiken.Alla som vill är välkommen att delta vid denna minnesceremoni för att ta ett sista farväl till våra stora stjärnor.Parkering sker på Hudik Skolans parkering som är alldeles intill gården.

Ceremonin kommer sedan hållas alldeles bredvid Järvsöfaks gamla hage, där gravstenarna nu är placerade. Det är den bästa och nästan mest synliga platsen här på gården.

Välkomna!