Fin dag på BollnästravetBollnäs 30 april
Treåriga Järvsö Eme (e. B.W.Modde u.Järvsö Nettan) tog sin första seger i karriären på ett mycket fint vis. Segertid blev 1.34,4/2160m.  Mats E Djuse var det som körde till seger. Ägare är Stall Kalla Veteraner – Easy och sköter gör Amanda Röste.

B.W.Bille kunde lifta med i fältet som andra utvändigt innan han 500m kvar till mål avancerades framåt genom tredjespår. Det var hårt över mål men B.W.Bille kunde se sig som segrare efter att han fått huvudet först över mållinjen. Segertid 1.26,7/1640m.
Ägare är B W Montage AB och skötare är Wilma Wallberg. Körde till seger gjorde Jan-Olov.

Direkt efter att B.W. Bille gått i mål var det dags för Sölvsveds Atlas att starta – och även där blev det seger. Ledningen från start till mål blev segerkonceptet för formstarke Sölvsveds Atlas. Segertid 1.26,2/1640m och körde gjorde Mats E Djuse. Ägare är Stall D och sköter gör Amanda Röste.