Oppgårdsdrängen vinnare av Sleipner Cup 2021

Det blev en lyckad kväll på Rommetravet med två kanon fina segrar till stallet. Fyraåriga Oppgårdsdrängen och treåriga Järvsö Neo fortsätter att imponera ute på travbanorna och ikväll kunde de båda ta hem en varsin seger. 

Fyraåriga Oppgårdsdrängen tog sin tredje raka seger ikväll då han passerade mållinjen först i finalen av Sleipner Cup.
Uppgårdsdrängen fick följa med i fältet fram tills 800m kvar då Mats E Djuse backade loss Uppgårdsdrängen ur fältet. När de fått lucka ut var det sedan resan via tredjespår genom sista sväng och fjärdespår över upploppet som gjorde att Oppgårdsdrängen kunde få huvudet först över mållinjen och på så vis ta hem segern med fina 150.000kr i förstapris. Segertiden blev dessutom nya rekordet 1.25,8/2180m, vilket är den snabbaste tiden ett fyraårigt kallblod sprungit i år.

Ägare och uppfödare är Ingegerd Jansson och sköter gör Emelie Mood. 


Treåriga Järvsö Neo inledde sin tävlingskarriär med en andraplats och har efter det radat upp seger efter seger. Ikväll tog han sin tredje raka seger på ett fint vis i kvällens treåringslopp. Efter att ha gått med som tredje invändigt styrde Jan-Olov fram Järvsö Neo när det var 600m kvar av loppet. Därefter var Järvsö Neo snabb framåt i spåren och seger kunde tas på nya rekordet 1.28,8/2160m. Segern var värd 50.000kr.
Ägare är Hälsinge Trav AB och sköter gör Emelinda Persson. 

Under kvällen passerade stallet även över 4 000 000 kr i inkörda pengar i år!
Kollar man på topplistan för året så ligger Jan-Olov med som den fjärde segerrikaste tränaren i år. 

Matilda persson