Flera fina placeringar på Hagmyren

Hagmyren 5 april 
Idag var det årspremiär på hemmabanan. Stallet hade med sig 6 st hästar till start vilket resulterade i två segrar, en andraplats och tre tredjeplatser. Hästarna är på gång och snart har stallet passerat två miljoner inkört i år.


Dagens första seger stod Oppgårdsdrängen för. Han hade 40 meters tillägg i starten och laddades direkt framåt. Efter 600 meter var Oppgårdsdrängen ikapp främre klungan och via tredjespår tog han sig fram till utvändigt om Wolt som höll i tätpositionen. Efter ett varv utvändigt om stallkamraten kunde Oppgårdsdrängen överta ledningen när ekipaget svängde in på upploppet. Segern togs med en halv längd före Eld Tekno som kom i mål som tvåa och Wolt som blev trea. 

Segern togs på tiden 1.27,2/2180m och förstaplatsen var värd 35.000kr till ägare och uppfödare Ingegerd Jansson. Skötare är Emelie Mood och körde till seger gjorde Mats E Djuse. 


Järvsö Ola ville inte vara sämre än stallkamraten och slog till med en seger han med. Via tredjespår hela sista varvet fick han grepp om ledningen över upploppet och kunde enkelt ta hem segern. Segertiden blev 1.29,7/1660m och förstaplatsen var värd 20.000kr till ägare Easy KB. Åter igen var det Mats som körde till seger och skötare till vinnaren är Linda Wretman

Åsasindy fick även med sig en tredjeplats och tvååringarna Lannem Stella, Norrlands Peggy och Järvsö Karin gjorde alla fina premielopp.

Matilda Persson