God jul & gott nytt år


Ifjol såg det ut såhär när Järvsöfaks gjort sig fin inför julfotot. I år ser allt lite annorlunda ut, men vi vill ändå passa på att önska er alla god jul!

Det har varit ett annorlunda år med såväl toppar och dalar. Vi har under året förlorat tre stora stjärnor, Järvsöfaks med sönerna Faksen J:R och Hallsta Lotus, vilket har varit en stor förlust för oss alla.

Men året har också gett många glada stunder och hittills har vi tagit oss till vinnarcirkeln 114 gånger i år. Jan-Olov har blivit tränarchampion på Solänget, Hagmyren och Bollnäs. Flertalet Svenska rekord har satts, i såväl sulky som monté. Våra duktiga unghästar har varit ut i unghästloppen och tampats om fina prispengar i både Sverige och Norge.
Med endast några få starter kvar på året har stallets hästar tillsammans sprungit in 9 061 717kr och stallet ligger med som topp 8 segerrikaste tränaren i Sverige i år.

Stort tack till alla er som bidragit till stallets framgångar, och till er stöttat och hejat på oss under årets gång. Nu ser vi framemot tävlingssäsongen 2021!

/ Matilda Persson