Två segrar på Östersundstravet


Östersund 8/8-2019
Två segrar blev det för stallet ikväll på Östersundstavet. Först ut var fyraåriga debutanten Kevin Frej (e. Björs Frej, u. Stjärn Vinta) som var en fin vinnare för Wiktor Kylin-Blom. Segern togs på ett mycket enkelt vis då de efter körda halvvarvet kunde ta sig till spets och sedan dra ifrån fältet. Segern togs med 6 längder på tiden 1.33,4/2140m. Uppfödare och ägare är Lars och Monica Persson. Sköter gör Kim Boström.

Kvällens andra seger var det Wilda Fille som stod för.  Sjunde årsseger och som vanligt var det Emilia Leo som satt upp i sadeln. Från 40 meters tillägg  var det många längder att ta ikapp på de ledande hästarna, men när första varvet var kört var Wilda Fille ikapp klungan och fortsatte framåt i tredjespår mot ledningen. Sista biten blev han rejält utmanad av ledande Åsarappen med Wilda Fille var tillslut starkast och segermarginalen var på en halv längd. Segertid 1.26,3/2180m. Ägare och uppfödare är Wilda HB. Skötare Linnea Holappa.

Matilda Persson